blue cargo luxury radiator

Den elektriska badrumsradiatorn har den stora fördelen att du inte behöver en värmeingenjör för att installera den. Den här lösningen ger dessutom ytterligare komfort genom att kläder och handdukar torkas snabbt under de varma månaderna. Detta innebär att elektriska handduksradiatorer även kan användas praktiskt i köket. I vår webbshop finns ett stort urval av elektriska badrumsradiatorer med olika prestanda, i många färgvarianter och i olika prisklasser.

Vi skulle uppmärksamma att på grund av fabrikernas sommarstängt, kan radiatorernas leveranstid att förlängas. Vi ber dig att innan din beställning fråga oss om den valda modellens aktuella leveranstid: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

ELEKTRISKA HANDDUKSTORK

Har du någonsin sett en speciell elradiator?

Handdukstork el jula - Handdukstork el dold anslutning - Handdukstork el med termostat - Elektriska-handdukstork - Elektriska handduksstänger - Elektriska handdukstrålare - Elektriska badrumsradiatorer - Elektriska handdukstorkar - El handdukstorkar - Handdukstork el med termostat