blue cargo luxury radiator

Möbler med gyllene färg utstrålar alltid elegans, och de som vill framkalla en sådan atmosfär i sina hem bör överväga att skaffa guldradiatorer. Handduksradiatorer i guld passar utmärkt till badrum med varm sten eller keramiska plattor. En gyllene radiator kan skapa utmärkt harmoni med ljusa eller till och med mörka trämöbler och gräddfärgade eller varmt bruna tyger.
Det är värt att komma ihåg att dessa radiatorer kan tillverkas med olika ytbehandlingstekniker - galvanisering, eloxering, elektrostatisk pulverlackering - och därför kan deras "glittrande metall"-effekt som liknar guld vara annorlunda.
Medan du på bilderna kanske bara ser färgade modeller eller modeller med kromfinish kan du välja dem med guldfinish eller i guldfärg genom att använda färgalternativet när du beställer.
Nästan alla målade radiator modeller kan beställas även i guldfärg (RAL 1036), vilket är en metalliskt färg.

Vi skulle uppmärksamma att på grund av fabrikernas sommarstängt, kan radiatorernas leveranstid att förlängas. Vi ber dig att innan din beställning fråga oss om den valda modellens aktuella leveranstid: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

GULD RADIATORER

Guld radiatorer - Guld handdukshanddukar - Guld handduk radiator